info@myglowup.nl
Vandaag voor 17:00 uur besteld, is vandaag verzonden!
info@myglowup.nl
Vandaag voor 17:00 uur besteld, is vandaag verzonden!

Wist je dat:

My Glow Up meer dan 20 verschillende soorten zonnebril koorden heeft die het hele jaar in de aanbieding zijn? Ook verloten wij verschillende soorten zonnebril koorden op onze Instagram pagina. Volg ons daarom op @myglowup.nl. De zonnebril koorden zijn super leuk voor op het strand, maar worden ook vaak gedragen naar festivals. Het maakt je look helemaal af. Vragen over de koorden mag je altijd stellen via onze Instagram DM, of op het e-mailadres klantenservice@myglowup.nl.

Wist je dat:

My Glow Up is opgezet door een jonge ondernemer? Al vanaf mijn 18e ben ik bezig met ondernemen. Samen met mijn vriendin verschillende dingen opgestart maar ik miste toch iets. Ik wilde hard werken en alles onderzoeken. Mijn eigen ideeΓ«n kwijt en nieuwe dingen bedenken. Ik ben afgestudeerd op de studie fashion design. hier heb ik veel geleerd over trend watching.

Nog lang niet klaar met ondernemen.

Zoveel ideeΓ«n die nog uitgewerkt moeten worden. Ik wil heel graag mijn eigen sieraden laten maken. Ik wil ze zelf ontwerpen, zelf de materialen uitzoeken en zelf naar landen reizen waar we kunnen produceren. Ook wil ik mij in de toekomst inzetten voor ontwikkelingslanden, denk aan scholing en voedsel. Voor kans arme kinderen zodat iedereen gelijke kansen heeft.

Wist je dat:

My Glow Up altijd opzoek is naar influencers. Want wat is er mooier dan een influencer die prachtige foto’s maakt met onze producten? Die kunnen wij super goed gebruiken voor onze webshop. Heb jij een product gekocht bij ons en kun jij leuke foto’s maken? Stuur deze dan zeker naar ons op! Wij staan te popelen om je foto te ontvangen en op onze webshop te gebruiken. Wil je graag influencer worden voor My Glow Up? Stuur ons dan een berichtje met een leuke foto van jezelf. Wij kunnen je dan een aantrekkelijke korting geven op onze producten.