info@myglowup.nl
Vandaag voor 17:00 uur besteld, is vandaag verzonden!
info@myglowup.nl
Vandaag voor 17:00 uur besteld, is vandaag verzonden!

Over ons

Lieve bezoeker,

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn webshop! Hier ga ik vertellen wie ik ben, wat ik doe en over het starten van mijn eigen bedrijf.

Mijn naam is Michelle en ik ben 20 jaar oud. Ik werk in de horeca en daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf MyGlowUp. Ik besteed mijn vrije tijd graag aan winkelen en gezellig met vrienden en familie activiteiten ondernemen. Ook ben ik een echte online shopper. Het af en toe veranderen van mijn eigen stijl vind ik heerlijk.

Na het afronden van mijn studie Fashion design wist ik niet precies wat ik wilde doen. Ik kwam erachter dat ik graag voor mijzelf wilde beginnen. Daarna legde ik snel de link en wist ik wat ik wilde: een online winkel waar iedereen sieraden kan bestellen. Met mijn eigen ideeΓ«n en marktonderzoek wist ik wat Nederland mistte: een bedrijf in sieraden, met de perfecte kwaliteit Γ©n betaalbaar. Dit zijn de twee hoofdpunten die ik nastreef en waar ik iedere dag mijn best voor doe.

Na een jaar hard werken is eindelijk mijn webshop online!

Roestvrij stalen (RVS) sieraden voor een betaalbare prijs, zodat iedereen kan genieten van nieuwe sieraden en accessoires. Snelle levering en geen verzendkosten. Steeds nieuwe producten en altijd korting en sale!

Graag werk ik in de toekomst fulltime aan MyGlowUp.

Bedankt voor het lezen!

Liefst,

Michelle