info@myglowup.nl
Vandaag voor 17:00 uur besteld, is vandaag verzonden!
info@myglowup.nl
Vandaag voor 17:00 uur besteld, is vandaag verzonden!

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,15 per pakket, of 0,95 euro voor een brievenbus envelop. raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@myglowup.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@myglowup.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

06-13964514

Hoe te retourneren

Als je een op MyGlowUp gekocht artikel wilt retourneren, heb je 14 dagen vanaf de verzenddatum van je bestelling de tijd om dit te doen. Alle Sieraden of Accessoires moeten nog in perfecte staat zijn.

Hoe geef je aan dat je wilt retourneren?

 1. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Ga naar het kopje Retourneren.
 3. Vul binnen 14 dagen na aankoop het retourneren aanvraag formulier in. ( deze staat helemaal onderaan de pagina onder het kopje retourneren)
 4. Na het invullen van het formulier heb je nog 14 dagen de tijd de artikelen in originele staat op te sturen naar het volgende adres:

Adres:

My Glow Up

Langenboomseweg 110

5451 JM Mill

Sieraden en accessoires terug sturen:

 1. Stop het product dat je wilt terugsturen netjes in het zakje en de originele verpakking.
 2. Schrijf het adres en postcode van het retouradres op en plak deze op de verpakking.
 3. Het is een kleine verpakking, wat betekend dat deze door de brievenbus kan. Je kunt er zelf een postzegel op plakken, of via internet een digitale postzegel kopen. Je kunt nu je pakketje afleveren bij een Post NL punt of postbus.

Pakketten terug sturen:

 1. Stop het pakketje dat je wilt terugsturen netjes in de originele verzenddoos.
 2. Schrijf het adres en postcode van het retouradres op en plak deze op de verzenddoos.
 3. Je kunt of via internet een verzendlabel kopen en uitprinten, of je kunt met uw verzenddoos terecht bij een Post NL locatie. Hier helpen ze je verder met het verzenden van je retourartikelen.
 4. Zorg er voor dat het sieraden doosje (verjaardag/kerstdoosje) onbeschadigd terug komt.

Veel gestelde vragen:

waar vind ik de besteldatum en het bestelnummer:

Je vind de bestel datum en het bestel nummer rechtsboven aan de pakbon die je hebt meegekregen bij je bestelling.

Waar vind ik de artikelnummers:

De artikel nummers vind je ook op je pakbon. Onder het kopje product zie je de productnaam en daaronder vind je artikel nummer.

Het artikel nummer zie je achter SKU:

Verpakking retourzending:

Als je de originele verpakking niet meer hebt kan je je bestelling in een andere verpakking doen, zorg wel dat het een stevige verpakking is zodat het niet beschadigd of kwijt raakt. De Pakket doosjes (verjaardag/kerstdoosjes) moeten in het originele en onbeschadigde doosje terug komen.

Retourtermijn:

Vergeet niet dat je de artikelen die je wilt retourneren binnen 14 dagen na retouraanvraag verstuurd moeten zijn.

Terug betaling:

De terugbetaling zal plaatst vinden op het moment dat we de artikelen hebben ontvangen. De terugbetaling ontvang je op dezelfde rekening die je hebt gebruikt bij de aankoop. Dit kan tot 14 dagen duren afhankelijk van de bank.